CORONA MAATREGELEN


YES, WE ZIJN HELEMAAL OPEN!

HORECA EN WEDSTRIJDSPELEN WEER MOGELIJK!


Eindelijk is het zover, we zijn weer HELEMAAL open!

Iedere werkdag zijn we van 9:00u tot 23:00 uur open en in het weekend van 9:00 tot 21:00 uur.


Coronaregels tennis en padel

De huidige regels voor tennis en padel op een rijtje:

  • Binnen tennissen en padellen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
  • Voor tennissen en padel binnen is een corona test bewijs nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje is verplicht bij het verplaatsen in een tennishal of padelcentra voor iedereen vanaf 13 jaar. Bij het sporten mag het mondkapje af.
  • Cluboverstijgende wedstrijden, zoals competities en open toernooien zijn toegestaan.
  • Publiek is binnen en buiten toegestaan bij wedstrijden en trainingen. Volwassenen moeten 1.5 meter afstand tot elkaar houden en een vaste zitplaats hebben. Bij binnenlocaties is daarnaast een corona test bewijs (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Horeca op sportlocaties mag open tot 22:00 uur, zowel binnen als buiten. Er gelden vaste zitplekken en een coronatoegangsbewijs bewijs is nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje is nodig bij het verplaatsen in de ruimte voor iedereen vanaf 13 jaar en er moet 1.5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.
  • Kleedkamers, douches en toiletten mogen open; bij het gebruik hiervan is een corona test bewijs (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.
  • Zie voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

Yes, we zijn weer open! Met inachtneming van de coronamaatregelen mag je komen tennissen of padellen. Ons restaurant is dicht, maar de take a way is open.

We kunnen niet wachten om jullie weer te zien!