NIEUWS

Scholieren Alfrink College Zoetermeer 10 december 2021

Vandaag kwamen de scholieren van Het Alfrink College Zoetermeer bij ons de padelbanen uittesten.Ze hebben het gelijk goedgekeurd :-). Denk je dat jouw school ook interesse heeft? Laat ze dan snel contact met ons opnemen! info@tenniscentrummeerzicht.nl

8:00u open 30 november 2021

Werk je thuis en baal je dat je de komende weken ook niet na 17 uur kunt sporten? Dan hebben we goed nieuws: je kunt de komende 3 weken vanaf 8 uur bij ons padellen of tennissen. Daarna kan je die laptop aanzetten en start je energiek jouw nieuwe werkdag.

Wil je eerder? Neem dan zeker ook contact met ons op.

Heb je al 4 spelers, reserveer dan een baan via de app meet & play. Ben je nog op zoek naar spelers? Meld je dan aan via de mail info@tenniscentrummeerzicht.nl

In het streekblad. 17 november 2021

Tenniscentrum Meerzicht omarmt padelsport

wo 17 nov 2021,    Actueel

Zoetermeer - De Padelsport heeft weliswaar raakvlakken met squash en tennis, maar heeft zich inmiddels wel ontwikkeld als een eigen sport. Ruud van Hoogdalem, eigenaar van Tennispark Meerzicht, heeft de naam van zijn tennispark inmiddels dan ook veranderd in Tennis– en Padel Meerzicht. In januari is de officiële opening, maar voor die tijd kan alvast worden warm gedraaid.

Door Nico Mos

“Het leuke is dat mijn opa destijds in 1975 iets nieuws begon door dit tennispark te openen en met indoortennis te beginnen. Nu 45 jaar later herhaalt de situatie zich. In Zoetermeer zijn al buiten padelbanen, maar nog geen indoor padelbanen vandaar dat ik heb besloten om vijf indoor padelbanen aan te leggen”, steekt Ruud van wal. “In 2012 hoorde ik voor het eerst iets over padel en twee jaar later had ik wel wat ideeën maar ik vond de markt nog te klein. Vorig jaar bleek uit een marktonderzoek dat padel steeds populairder aan het worden is. Zeker door de coronauitbraak is tennis en padel enorm gegroeid. Het zijn veilige sporten waarbij de 1.5 meter afstand gemakkelijk is te waarborgen”.

Spanje
“Padel is overgewaaid uit Spanje waar inmiddels zo’n zes miljoen mensen padel spelen. Het is één van de snelst groeiende sporten ter wereld, met wereldwijd ongeveer 18 miljoen beoefenaars. De KNLTB vertegenwoordigt sinds 2016 padel in Nederland. In Nederland zijn al ruim 500 padelbanen op 200 verschillende locaties. Ik zie de toekomst zonnig tegemoet en verwacht zowel nieuwe klanten die uitsluitend willen padellen, maar ook klanten die overkomen van andere sporten en graag kennis willen maken met deze sport”, aldus Ruud.

Speciale actie
“Padel is een makkelijk te spelen sport en na een korte uitleg kan iedereen deze sport beoefenen”, vertelt hij. “Ter kennismaking, bied ik één uur padellen voor vier personen voor € 25 aan. Als je nog geen racket hebt, kan je die bij ons huren voor € 3 per stuk. Voor lezers van het Streekblad bied ik vijf keer één uur gratis padellen aan. Ook worden er nog kennismakingsuren georganiseerd op dinsdag 23 en 30 november van 19:30 uur – 20:30 uur en op de zaterdagen 20 en 27 november van 11:00 tot 12:00 uur. Op deze dagen is iedereen welkom om speluitleg te krijgen en padel zelf te spelen”.

Aanmelden via de mail info@tenniscentrummeerzicht.nl. Wil jezelf een padelbaan reserveren? Dan kan dat via de website: www.tenniscentrummeerzicht.nl”.


https://www.streekbladzoetermeer.nl/nieuws/actueel/128596/tenniscentrum-meerzicht-omarmt-padelsportPadellers op topniveau kwamen bij ons trainen

14 november 2021

Wat was het leuk vandaag! Danill van Dijk, Mats & Kai Groen kwamen vandaag bij ons trainen! Deze oud tennistalenten trainden vroeger bij ons. Nu padellen zij op hoog niveau bij het KNLTB team onder de 16 jaar en kwamen vandaag bij ons een balletje slaan. Wat een TOP niveau! Wat was het een genot om naar te kijken! Een leuke bijkomstigheid is dat zij lekker dichtbij huis kunnen trainen. Zie onze Facebook en Instagram voor het filmpje!