WHATSAPP PADELGROEPENKen je dat? Je wil graag komen padellen, maar je medespelers kunnen niet? Of heb je juist nog geen medespelers of kom je een maatje te kort? Dan hebben we de oplossing!

We hebben drie soorten WhatsAppgroepen opgesteld:

  1. beginnende spelers padel
  2. gevorderden spelers padel
  3. professionele spelers padel


Meld je aan voor de groepen door op de onderstaande QR codes te scannen en maak onderling een afspraak. Veel plezier!


Hieronder vindt je de QR codes om je snel aan te melden voor de betreffende WhatsAppgroep. Lukt dat niet of heb je vragen? Meld je dan HIER aan.


KOM NIEUWE MENSEN ONTMOETEN

MEET & PLAY DONDERDAGAVOND & IEDERE 2E ZONDAG VAN DE MAAND

Wist je al dat we twee keer in de maand op zowel als op donderdagavond als op de zondag een Meet & Play hebben?Dan kan je op de donderdag van 19:00- 20:00 uur of van 20:00 uur - 21:00 uur en op de zondag van 12:00 - 13:30 uur komen padellen. Je meldt je aan bij de bar en daarna kan je gaan spelen. Meld jezelf aan via info@tenniscentrummeerzicht.nl.


Doe je mee?

De kosten bedragen op donderdag 7,50 p.p inclusief een leenracket en een kopje koffie of thee. Op zondag kost het 10,00 p.p. inclusief een leenracket en een flesje water.

"IK BEN THE KING OF THE COURT"

ZOETERMEER, TENNIS & PADEL MEERZICHT

Heb je je skills al wat meer onder de knie en wil je wel een wedstrijdje doen met mede beginnende of gevorderden spelers?

Meld je dan nu aan voor de KING OF THE COURT!


Leuk, maar wat houdt dat in?

Op 2, 16 en 30 oktober 2022 wordt er anderhalfuur gestreden om de plek op baan 1 te bemachtigen.

Om het kwartier wordt er van partner gewisseld. Sta je op dat moment op voorsprong, dan schuif je een baan omhoog. Als je een wedstrijd verliest ga je een baan omlaag. Er worden in totaal zes potjes gespeeld. De twee teams die op het eind op baan 1 terecht komen spelen nog een finale voor de hoofdprijs. Wie weet ga je met de hoofdprijs naar huis!


VOOR WIE

Voor beginners en gevorderden padelspelers

WANNEER

2, 16 en 30 oktober 2022

KOSTEN

10,00 euro inclusief een leenracket en een flesje water


Geef je op door op de knop

"Aanmelden King of the court" te klikken.